Последње Вијести

hilari k 238x178 Последње Вијести

Да ли је Путин вртео Хилари око малог прста

Трамп је својевремено објаснио зашто Хилари не воли Путина: "Она не воли Путина зато што је он врти око малог прста по свим питањима. Путин је окренуо око прста и њу и Обаму на свим пољима."
republika srpska 238x178 Последње Вијести

ЕУФОР упозорава: Спремни смо да интервенишемо ако дође до сукоба

Валднер је рекао да политички лидери имају најмоћнији кључ у својим рукама, а да ЕУФОР још увијек има право да у јако кратком периоду значајно појача број војника на простору БиХ.
dusko markovic 801 238x178 Последње Вијести

Премијерски сат у крњем парламенту: Марковић сам себи поставља питања

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић одговараће данас на питања представника посланичких клубова на посебној сједници Скупштине Црне Горе. С обзиром да читава опозиција бојкотује парламент, Марковићу ће питања постављати само представници владајуће коалиције. То...
Karikatura NATO Crna Gora Tramp 238x178 Последње Вијести

Одлука о приступању Црне Горе НАТО-у сад у рукама Трампа

Амерички Сенат ратификовао Протокол о приступању Црне Горе НАТО-у, а за коначну одлуку потребан је и потпис предсједника Доналда Трампа. Одлука у Сенату донијета је већином гласова, а против су били републикански сенатори Ренд Пол...
lukasenko 238x178 Последње Вијести

Лукашенко: Путин је мој рођени брат, чувамо леђа један другом

Предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко назвао је предсједника Русије Владимира Путина “рођеним братом“. Он је рекао и да ће ускоро разговарати са Москвом „без посредника“, додајући да је с Путином успоставио добре и братске односе и...
referendum u Holandiji 1 238x178 Последње Вијести

Апел Уније за неутралност: Референдум у Холандији ставља рампу на улазак Црне Горе у...

Грађани Холандије имају уставно право да о Протоколу о приступању Црне Горе НАТО пакту одлучују на референдуму, како би преиспитали одлуку Сената.
Brexit 02 238x178 Последње Вијести

Збогом ЕУ: Велика Британија кренула својим путем

Британска премијерка Тереза Меј потписала је писмо, упућено предсједнику Европског савета Доналду Туску, у којем обавјештава Европску унију о намјери Британије да напусти тај блок ЕУ. Тим писмом ће Велика Британија, којим се активира члан...
Karikatura NATO Crna Gora 1 238x178 Последње Вијести

НАТО постао главни уредник Црне Горе

НАТО ипак није задовољан што Срби уопште спомињу бомбардовање 1999. године. Према тумачењу НАТО-а, заказала је, што би рекли комунисти, самокритичност код Срба.
dodik i putin 06 238x178 Последње Вијести

Додик: У јулу састанак са Путином

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће бити у прилици да у јулу разговара са предсједником Русије Владимиром Путином.
kosovo 1 238x178 Последње Вијести

Албански сепаратисти на Косову имају безрезервну подршку из Вашингтона

Заменик помоћника америчког државног секретара за европска и евроазијска питања Хојт Брајан Ји је у Приштини поновио да Косово* има безрезервну подршку САД.
IN4S BANNER
in4s portal Последње Вијести