Последње Вијести

video

Гас, угаљ, локомотиве: Појавио се нови сет доказа о криминалу Петра Порошенка

Поставља се логично питање да ли је уопште могуће независно испитати све ове наводе без промене власти у овој држави?
jusuf nurkic

Портланд побиједио Бруклин: Нуркић задобио тешку повреду

Нуркић је био најбољи у екипи Портланда, а утакмицу је завршио са 32 поена, 16 скокова и пет асистенција. Он је у другом продужетку незгодно доскочио у борби за скок у нападу и сломио лијеву ногу.

Хоће ли Турска некадашњу велику хришћанску светињу претворити у џамију?

Предсједник Републике Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да није немогуће да истанбулска Аја Софија више не буде музеј у ком се наплаћује улаз и постане џамија у коју је улаз слободан, преноси агенција Анадолија.
EU

Стрмоглав пад – ЕУ тоне

Активност производног сектора у еврозони потонула је још дубље у марту
Lazanski, Evo

Ево зашто су нас напали 1999. године

И годишњице имају судбину. Понекад извесни догађаји из историје изгледају значајни и актуелни, међутим, много чешће постају неактуелни, неоправдано, као да осећамо како немамо много везе са њима
Tadić, Karvahal

Тадић: Јако тежак меч

Стријелац гола за фудбалску репрезентацију Србије Душан Тадић истакао да је меч са Португалијом био јако тежак али су наши фудбалери успјели да одрже добар ниво игре

Одржано предавање „Предмети, градови, људи“ у Будви

У организацији ЈУ Народне библиотеке Будве и ЈУ Музеја и галерија Будве, у суботу, 23. марта одржано је предавање „Предмети, градови, људи“ Дејана Суђића, директора Музеја дизајна у Лондону.
Krimski most

Национална гарда Русије штити Кримски мост

Почетак друмског саобраћаја преко моста првобитно је планиран за децембар 2018. године, али су радови завршени шест мјесеци раније.
Suada Zoronjić

Зороњић: Стаљинистичке методе обрачуна са просвјетним радницима неприхватљиве

Зороњић наглашава и да је нечувено и неподношљиво спутавање слободе у образовним институцијама које би требале да су расадник таквих стремљења у свим развијеним друштвима.

Представа “Пепељугино масло“ поводом Свјетског дана театра 27. марта у Подгорици

Свјетски дан театра, 27. март, Градско позориште обиљежиће у сриједу, у 20 часова, у сали Додест играњем представе „Пепељугино масло“ у режији Алисе Стојановић и читањем традиционалне поруке коју је ове године написао Карлос Селдран, вишеструко награђивани кубански позоришни редитељ, драматург, драмски педагог и универзитетски професор.

КОЛУМНЕ