Последње Вијести

17.01.2017 lipljan 238x178 Последње Вијести

Благодат дечијег радовања у акцији „Поклони радост, срећа је већа када се дели“

На дан када Правослвна црква слави празник Обрезања Господњег, светог Василија Великог и Грађанске Нове године по Јулијанском капелдару, пету годину заредом у ове благдане екипа Споне била је у посети Србима дела страдалног Косова и Метохије где је најмлађима даривала празничне пакетиће.
putin 238x178 Последње Вијести

Путин: Они су гори од проститутки

Они који су наредили израду досијеа о новоизабраном америчком председнику „гори су од проститутки“, рекао је Путин.
lavrov 1 238x178 Последње Вијести

Лавров: Снагама косовских Албанаца није место на северу Косова

Снаге косовских Албанаца не треба да буду присутне у областима на северу Косова које су насељене Србима, то је изјавио шеф руске дипломатије Сергеј Лавров на годишњој прес конференцији, додајући да се напетост на Балкану драстично повећава.
dodik 238x178 Последње Вијести

САД увеле санкције Додику

Сједињене Америчке Државе увеле су санкције Милораду Додику, председнику Републике Српске, сазнаје "Блиц".
Odgovor Katnića jpg 238x178 Последње Вијести

Бечић писао Станковићу и Катнићу: Шта је са случајевима Базар, Делта, Царине, Лименка, Домен.ме,...

Предсједник Демократске Црне Горе, мр Алекса Бечић, обратио се отвореним писмом 18-ог децембра прошле године Врховном државном тужиоцу, Ивици Станковићу и Специјалном државном тужиоцу, Миливоју Катнићу, у којем их је подсјетио на бројне случајеве које је у претходних годину и по дана Демократска Црна Гора процесуирала Врховном и Специјалном државном тужилаштву
vucic đukanovic 1 238x178 Последње Вијести

Шпигл: Црном Гором и Србијом владају бандити

Одличан пример ове политике је Црна Гора-једна "стабилнократија", како ју је назвао историчар Срђа Поповић: У малој држави на јадранској обали већ четврт века влада некадашњи комуниста Мило Ђукановић. Углавном је успевао да земљу држи изван постјугословенског хаоса, коју уз помоћ породично-пријатељске банде води као приватно предузеће.
URA 238x178 Последње Вијести

УРА: Грбовић најгори предсједник општине Никшић икада

"За вријеме мандата Веселина Грбовића и његовог стручног тима, незапосленост у Никшићу је највећа у посљедњих 10 година," нагласио је Милошевић.
autor 238x178 Последње Вијести

О великосрпском национализму као одредници

Наведена квалификација О ВЕЛИКОСРПСКОМ НАЦИОНАЛИЗМУ је уједно и дисквалификација и она долази из јужнословенског лонца, модерно речено дискурса, а у суштини из јужнословенског комплекса недовољно утемељених и недовољно формираних народа.
trampovi 238x178 Последње Вијести

Трампови: Упознајте нову америчку прву породицу

Будућа америчка прва породица блиско је повезан клан ''селебритија'' навикнут на медијску пажњу, с банковним рачуном какав просјечни Американац тешко може замислити и у најлуђим сновима.
prilepin 238x178 Последње Вијести

Захар Прилепин: Жалим што нисам бранио Србе

Често сам у Србији. На Београдском сајму књига људи су у редовима чекали да им потпишем књиге, а сада сам први пут у прилици да у Мокрој Гори узвратим поздраве свом домаћину Емиру Кустурици, јер он филмовима милује душе милиона мојих сународника, а без душе се, да знате, на свету не може опстати - каже руски писац Захар Прилепин, гост десетог "Кустендорфа".