Последње Вијести

Srdjan Darmanovic 201 238x178 Последње Вијести

Скандал: Дармановић у одговору Москви фалсификовао Устав Црне Горе

Министарство иностраних послова Црне Горе, на чијем је челу Срђан Дармановић, грубо је, у реаговању упућеном Русији, обмануло јавност саопштавајући како је референдум о чланству у НАТО „антиуставан“ „На највишим адресама у Москви примани су...
marovici 238x178 Последње Вијести

Утече: Маровић и званично затражио да „казну“ одслужи ван Црне Горе

Адвокат Милоша Маровића, Здравко Беговић, казао је да је његов брањеник и званично затражио да затворску казну одлежи у Србији, а у јавности је тим поводом присутан горак укус да тиме жели да изиграва...
Milorad Dodik kzn 238x178 Последње Вијести

Порука са састанка у Београду: Србија увијек уз Републику Српску

Србија ће стајати уз Србе у Босни и Херцеговини и даћемо подршку Републици Српској и свему што се ради по Уставу и закону, поручио је предсједник Србије Томислав Николић. Николић је то казао након састанка...
1110136258 238x178 Последње Вијести

У УН се опростили од Виталија Чуркина

Опроштајна церемонија од Виталија Чуркина, који је изненада преминуо у понедељак у Њујорку, одржана је у сталном представништву Русије у УН.
majke 1 238x178 Последње Вијести

Нема договора: Мајке одбиле понуђено, могући нови протести

Из Министарства су предложили категоризацију - селекцију жена које би требало да примају накнаду, што су оне одбиле. Мајке су предложиле да до одлуке Уставног суда примају несмањену накнаду, што је било неприхватљиво представницима Министарства.
rusija srbija 238x178 Последње Вијести

Дан бранилаца отаџбине у амбасади Русије у Београду

Поводом руског државног празника Дана бранилаца отаџбине, амбасада Русије приредила је вечерас пријем за представнике државног руководства Србије и дипломатског кора.
haški sud 238x178 Последње Вијести

Хашко тужилаштво захтева да се укине ослобађајућа пресуда Шешељу

Тужилаштво тражи да Шешељ буде осуђен за злочине за које је оптужен, јер сматра да би у супротном био "угрожен интегритет тог ад хок суда".
nemanja ristić 2 238x178 Последње Вијести

Србија одбила да изручи Ристића, нијесу испуњени услови

Апелациони суд у Београду правоснажно је одбио молбу за изручење спрског држављанина Немање Ристића Црној Гори, која га тражи због сумње да је учествовао у планирању терористичких аката 16. октобра, саопштено је данас из тог суда.
ivan kostic 238x178 Последње Вијести

Мр Иван Костић: Сваку одлуку о уласку ЦГ у НАТО мимо референдума, народ неће...

Не желимо да наши млади ратују у било чијем интересу по разним ратиштима широм света, већ да Србија и Црна Гора, и читав регион, остану слободни, као што су историји и били – рекао је Иван Костић.
DNP Logo 238x178 Последње Вијести

ДНП Пљевља: Евидентно расуло у локалној управи је одраз хаотичног стања у ДПС-у

Оставка и одлазак потпредсједника и главног администратора из општинске власти у Пљевљима не представља никакво изненађење, већ још једну потврду у низу да владајућа ДПС гарнитура са својим сателитима није ни дорасла, нити је достојна управљања нашом општином, саопштено је из Општинског одбора Демократске народне партије у Пљевљима.
IN4S BANNER
in4s portal Последње Вијести