Насловна Политика Полицајска бруталност нема граница (ВИДЕО)

Полицајска бруталност нема граница (ВИДЕО)

5
ПОДИЈЕЛИ

uhapsen darko ivanovic slika 191939 Полицајска бруталност нема граница (ВИДЕО)

Данас приликом насилног исељења Јелене Вучковић (69) из стана у подгоричком насељу Забјело, полиција Црне Горе показала је висок степен нехуманости и бруталности.

Исељење старице је покушавано неколико пута, али она је одбијала да изађе из свог стана.

Приликом овог нехуманог чина, Јелену Вучковић дошао је да одбрани новинар Дарко Ивановић,и у току снимања прилога за емисију Робин Худ, полиција га је привела.

Подсјетимо, Ивановић је у својој емисији јавности представио проблем ове старице коју држава и њена сестрична избацају на улицу.

Позитивна: Прекршена гарантована слобода изражавања

Позитивна Црна Гора је оштро осудила поступак полиције, наводећи да се очигледно ради о још једном чину који је уперен против Уставом Црне Горе гарантоване слободе изражавања.

Срђан Перић је изјавио да ако ова власт ,,нема воље и хтјења да се ухвати у коштац са корупцијом и организованим криминалом, те рјешавањем животних проблема грађана, макар могла да им не ускраћује оно што већ имају – личну слободу“.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Jel ovo onaj Ivanovic sto je najavio da ce imati proliv kad bude osvecenje Hrama?
    A vi ga propagirate…vi ste izgubili srpski kompas Srbi frontovci.Sta vam je za Boga miloga,daju li vam dukljani macine trave ili nesto trece je u pitanju….?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here