Насловна Мозаик Патриота: Дејо Савићевић одјавио Вокрија

Патриота: Дејо Савићевић одјавио Вокрија

3
ПОДИЈЕЛИ

Албанци учинили све да на прославу тзв. ФС Косова доведу легендарног фудбалера, али им се он по ко зна који пут захвалио на позиву.

dejo Патриота: Дејо Савићевић одјавио Вокрија

Челници непризнатог Фудбалског савеза Косова желели су да на годишњу прославу доведу ни мање ни више него Дејана Савићевића, легенду овдашњег фудбала. Наравно, дочекао их је негативан одговор човека који и данас слови за појам фудбалске величине у Црвеној звезди и Милану.

Из Приштине су упутили позив адресиран на Савићевића са жељом да га виде на свачаности избора најбољег фудбалера. То што их је Дејо одбио већ неколико пута није био сигнал за руководство тзв.ФС Косова да одустане.

,,Послали смо му позивницу. Надали смо се да ће доћи„, изјавио је Фадиљ Вокри, први човек непризнатог савеза.

Према информацијама које стижу из Приштине, све се завршило на тој Вокријевој нади. Тамошњи медији пишу да је и овој пут одговор Дејана Савићевића био да не жели да дође. На Косову су остали разочарани због недоласка госта из Црне Горе, која је, како се наводи, признала њихову независност, па им онда није најјасније зашто Савићевић упорно одбија позиве.

За њихову информацију, „имају посла“ с легендом Црвене звезде, човеком који је изузетно цењен и поштован у Србији. Зато би било добро да га убудуће заобиђу провокације с Косова.

Прошле године Савићевић је у интервјуу Правди упитан да ли би прихватио пријатељски меч Црне Горе с Косовом у Приштини. Затражио је од новинара да га посаветује, а овај му је рекао да не би требало да играју.

,,Почео си да ме за.ебаваш. Немам више намеру да причам са тобом. Здраво, мајсторе“, поручио је Дејан Савићевић.

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here