Насловна Политика Оланд: Русији треба укинути санкције

Оланд: Русији треба укинути санкције

2
ПОДИЈЕЛИ

Председник Француске је рекао да би санкције које су западноевропске земље увеле Русији требало укинути уколико дође до напретка у решавању кризе у Украјини.

Putin Oland Оланд: Русији треба укинути санкцијеМислим да санкције треба сада укинути. Оне морају да буду укинуте ако дође до напретка. Уколико не буде напретка, санкције ће остати на снази„, рекао је Франсоа Оланд у интервјуу Француском радију, пренео је АФП.

Оландова изјава уследила је након што је јуче немачки вицеканцелар и министар привреде Зигмар Габријел упозорио да би оштрије санкције могле да дестабилизују ситуацију у Русији и гурну земљу у хаос.

Габријел је истакао да то није у интересу Европе, пренео је АФП.

Циљ никад није био да се Русија политички и економски гурне у хаос, већ да се Москва врати за преговарачки сто„, рекао је Габријел у интервјуу за лист „Билд ам зонтаг“.

Ко год жели то изазваће много опаснију ситуацију за све нас у Европи„, навео је он, подсећајући да је Русија нуклеарна сила.

Према његовом мишљењу, они који желе још више да дестабилизују Русију економски и политички воде се потпуно другачијим интересима.

Неки у Европи и САД желе да виде старог ривала Русију на коленима, али „то није у интересу Немачке или Европе“, нагласио је Габријел.

Ми желимо да помогнемо да се реши конфликт у Украјини, а не да натерамо Русију да падне колена„, закључио је немачки вицеканцелар.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  ………….. Зигмар Габријел упозорио да би оштрије санкције могле да дестабилизују ситуацију у Русији и гурну земљу у хаос.

  Габријел је истакао да то није у интересу Европе, пренео је АФП.

  „Циљ никад није био да се Русија политички и екон……

  Ako je a jeste CILJ AMERIKE da izazove velji RAT ,

  ali evo vidimo PONEKI GLAS iz EU da se buni – NARAVNO ako RUSIJA BUDE DOVEDENA u HAOSU da ce biti i HAOSA van njenih GRANICA to je samo jedna iskra nedje da se desi ,KOSOVO, BANJALUKA ESTONIJa PRIDNJESTROVO mozda KUBA itd,,,,Venecuela AFRIKA pa da RUSI VAN NJENIH TERITORIJA intervenisu itd…

 2. 0
  0

  Mora vam biti jasno da ste RANILI RUSKOG MEDVJEDA,

  a on ako je RANJEN i krvari -samo njegov KRIK ima da ODUVA EVROPU BUDALETINE JEDNE NESTACETE , ONA ce BITI BIJESNA i osveoljubiva i jako ljuta u to budute sigurni, ONA PRSTOM ukazuje na vas kao SREDSTVO AMERIKE sto ste doveli NACISTE u UKRAJINU ima da NAJEBETE.

  TO VASE foliranje ,,,,,,,,,,,,,Оланд: Русији треба укинути санкције,,,

  NE PROLAZI kod RUSKE DIPLOMATIJE,

  Kad polete prve RAKETE ove nase AUSTROUGARSKE BAGRE ima medju prve u MISJU RUPU DA POBJEFNU,

  RUSIJA nece MOLJAKATI a kada KRENE moj kurac cete je zaustaviti doklen je ona ZACRTALA itd…..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here