Насловна Насловна Марковић: О сигурности грађана Црне Горе након новогодишњих празника

Марковић: О сигурности грађана Црне Горе након новогодишњих празника

5
ПОДИЈЕЛИ

Безбједносна питања једнако су изазовна за Црну Гору као и најразвијеније државе, казао је премијер Душко Марковић након скупа у Привредној комори, те додао како ће се надлежни озбиљно позабавити мјерама које треба да обезбиједе већи ниво сигурности и мање простора за криминалне обрачуне.

Одговорајаући на питање да ли вјерује да је Црна Гора безбједна земља, имајући у виду криминалне обрачуне, као и последњи случај – експлозију аутомобила у Подгорици – рекао да Црна Гора није изоловано острво.

У посљедње вријеме, како је рекао, имамо растући тренд терористичких активности и дјеловања организованих криминалних група.

549bffd2 358c 4dd5 a355 57665c338451 2512ziksubistvo preview Марковић: О сигурности грађана Црне Горе након новогодишњих празника

У сљедећем кораку ћемо се озбиљно позабавити мјерама које треба да обезбиједе већи ниво сигурности у Црној Гори и мање простора за криминалне обрачуне. Вјерујем да их не можемо елиминисати, јер су у питању велики интереси, велики новац који се не ствара у Црној Гори, него који преко Црне Горе очигледно циркулише широм Европе, па и преко Атлантика – навео је Марковић.

Он најављује да ће одмах након новогодишњих празника имати састанак са цијелим безбједносним сектором, преноси агенција МИНА.

„Даћу им јасне задатке како да се систематично и озбиљно ухватимо у коштац са овим изазовом и да немамо сцене о којима сте говорили – поручио је Марковић новинарима.

82c5ef50e94d2490e0eb99b789105e2c 1024x718 Марковић: О сигурности грађана Црне Горе након новогодишњих празника

ПОДИЈЕЛИ

5 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    А док заврше празнице нек гине коме је суђено?Па јели ово могуће и нормално?А јес све у овакву државу гром у њу заждио са све нама заједно.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here