Насловна Друштво НАТО допрема војску на границу Белорусије

НАТО допрема војску на границу Белорусије

2
ПОДИЈЕЛИ

Министарство одбране Белорусије је саопштило да НАТО алијанса у сарадњи са балтичким чланицама јача своје снаге на граници са Белорусијом, те да овакав непланирани и неочекивани потез НАТО алијансе неће игнорисати.

lukasenko medvedev presidentgovby 650x406 НАТО допрема војску на границу Белорусије

Министарство одбране Белорусије ће ојачати бројчано војску дуж своје државне границе, али ће упутити на границу и системе противваздушне одбране и тешке артиљерије.

Овакав потез НАТО алијансе видимо као директну претњу Белорусији и већ смо отпочели процесе додатне заштите наше земље, наводи се у саопштењу министарства одбране Белорусије.

Белорусија је најавила и ванредне тактичке вежбе на својој граници које ће укључити бојеву муницију, стоји у саопштењу белоруског министарства.

Све чешће су најаве са разних страна да Кијев спрема објаву рата Русији, а очигледно да НАТО у својим стратешким плановима очекује и потенцијални сукоб са Белорусијом као једног од најблискијих савезника Русије.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  НАТО, тј. Америка је змија отровница, неман, аждаја која лута по Свијету и прождире шта успије. Та змија зна да је Русија једина која јој може стати на пут, згазити је и расцопати главу. И зато се шуња око Русије и Бјелорусије, око неосвојивих бедема, сањајући да нађе начин да их савлада.
  Чека је копље свтог Георгија, не може му утећи!

 2. 0
  0

  Све је то уреду Жарко, али и ми овдје у Црној Гори треба да знамо шта нам је чинити ако НАТО нападне Русију.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here