Насловна Насловна НАТО агент Венцислав Бујић режира аферу „Државни удар“ (ВИДЕО)

НАТО агент Венцислав Бујић режира аферу „Државни удар“ (ВИДЕО)

7

Активно учешће обавјештајних служби НАТО држава у режирању афере „Државни удар“ у Црној Гори неспорна је чињеница, а један од доказа су и активности НАТО агента Венцислава Бујића.

Портал ИН4С ексклузивно објављује документ који потврђује умијешаност Бујића у монтирање афере „Државни удар“. Он је, наиме, 20. децембра 2016. године у касним ноћним сатима (22:57) послао мејл Специјалном државном тужилаштву Црне Горе са фотографијама Немање Ристића и војног аташеа из Амбасаде Русије у Београду.

У најбољем маниру Илије Чворовића из култног филма Балкански шпијун, Бујић усхићено јавља Миливоју Катнићу да се Ристић фотографисао и са осталим особљем руске амбасаде.

Онда слиједи епохално откриће Бујића, који наводи како како су се фотографије – „налазиле на Фејсбук страници Ристића“.

А ко је Венцислав Бујић? Ради се o оперативцу НАТО обавјештајних служби. Да би заметнуо трагове, у јавности се представљао као оснивач фондације Српско евро-азијска сарадња и политиколо, што би по називу организације упућивало на ”проруску” орјентацију. Потписан тим „функцијама“, добио је значајан простор у прорежимским медијима у Црној Гори – листу Побједа и порталу Аналитика да саопшти како „Кремљ стоји иза покушаја атентата на Мила Ђукановића“.

Венцислав Бујић, први са десне стране, у друштву са Синђелићем

Значајнија је, међутим, једна друга Бујићева улога. Он је, наиме, укључио у своју мрежу ноторног психопату и осуђеника Сашу Синђелића, обезбјеђујући му новац и логистичку подршку да се повезује са руским и проруским структурама у Србији и Русији.

Синђелић, користећи везе Бујића и уз потпору замјеника директора БИА Ивана Тодорова, односно дјелова БИА под контролом западних обавјештајних служби, успијева да се инфилтрира у неке парадне, помало естрадне „патриотске“ организације. То је, иначе, уобичајено стјециште различитих служби.

Истовремено, Тодоров обилато помаже да Синђелић, заједно са Бујићем, „ради“ неометано, па му чак обезбјеђује заштиту од кривичног гоњења, као и од суочавања са хрватском потјерницом.

Име Тодорова у јавности се помиње као једног од главних оперативца Ђукановића задуженог за монтажу афере „Државни удар“. С друге стране, Ђукановић је у неколико наврата похвалио безбједносне службе Србије за „кооперативан“ однос када је у питању афера „Државни удар“.

Бујићу су, иначе, за режирање те афере отворена сва НАТО врата, па му је тако на располагању стављен и Радио Слободна Европа, медиј који је основала ЦИА, преко којег је у јавности лансиран „спонтани“ видео разговор, путем Скајпа, између Бујића и Синђелића. Посебно је интересантан податак да је овај „намјештени разговор“ у којем Синђелић говори о своји наводним везама са руским Министарством одбране у етар пуштен преко ништа мање него украјинског сервиса Радија Слободна Европа.

Бујић сваки медијски наступ користи за сатанизовање Русије и величање НАТО-а, па је тако казао како Москва „у разним дјеловима свијета провоцира конфликте“, док је, с друге стране, рекао да је НАТО „одбрамбена организација“.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Xe , xe , xe , xe , znači CIA , Vatikan i Kominterna , xe , xe , xe , evo tri decenije od kada su se udružili da „satru pravoslavlje i sve srbe“ !
  Bravo zmaječki , uništili ste Španiju , još noćas srbi da dobiju ruse i onda jugoslovensko finale !
  Za koga li noćas navija Zekan falim te Bože ?

 2. 0
  0

  Мушика Дујовић, Борис Савић, Радомир Ивановић, Милић Међедовић – имена која треба добро упамтити. Доћи ће вријеме да се неко постиди због оног што су радили. Они неће сигурно, јер не посједују ништа људско, а што је услов да се неко постиди.

 3. 0
  0

  Kad „ozbiljne „sluzbe nesto rade ovako to izgleda,ovako smo mi citali romane Mirko i Slavko,serija Nikad robom,ovdje ovo samo treba promijeniti uvjek robovi!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here