Најпопуларније Вијести

bratislav zivkovic ukrajina foto rojters 1423909669 616884 238x178 Најпопуларније Вијести

Братислав Живковић: Синђелић нас и раније намјештао полицији

Сашу Синђелића сам упознао 2012. године као Александра Синђелића. У то вријеме је покушавао да се приближи мени и Четничком покрету говорећи да ће све учини само да буде "у екипи".
IMG 8772 238x178 Најпопуларније Вијестиico video large Најпопуларније Вијести

О Митрополиту Амфилохију и овцама (ВИДЕО)

Као и у сваком поклеклом народу и овде је све почело да се урушава. Како другачије објаснити то што се већина недостојних дрзнула да коментарише и осуђује изјаве онога који „на брду стоји“ и „види више но онај под брдом“?
rjesenje visi sud nepismeno 238x178 Најпопуларније Вијести

Црвени картон Вишем суду „са разлога“ скандалозне неписмености

Овој теми не може избјећи помињање специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића, који се својим наводно архаичним стилом изражавања покушава додворити јавности, представљајући себе као "аутохтоног Црногорца".
09Tesle 620x0 238x178 Најпопуларније Вијести

Осман Саладин не дозвољава градњу Теслиног музеја: Припадам националној мањини, жалићу се до Стразбура

ПРВА електрична централа у Београду налазила се баш на простору где се укрштају Дубровачка улица и Дунавски кеј. Стара централа је почела да ради 6. октобра 1893. године. Због симболике, градски оци су одлучили да баш овде изграде Музеј Николе Тесле. Осим поставке, на том месту биће смештени библиотека и научни кампус за студенте и професоре из целог света. Планирано је да се изгради центар за промоцију науке, младе таленте, информационе технологије и генетички инжењеринг.
aleksandar sindjelic paradno 238x178 Најпопуларније Вијести

Братислав Живковић открива: Синђелић спремао државни удар у сарадњи са тајном полицијом

Предсједник четничког покрета у Србији Братислав Живковић саопштио је да је Саша Синђелић сарадник српске тајне полиције преко кога је црногорска служба измислила аферу државни удар.
danijela đurišić 238x178 Најпопуларније Вијестиico video large Најпопуларније Вијести

Ђуришић: Најнижи и најподлији ударци увијек стижу одакле се најмање надамо (ВИДЕО)

Породица Ђуришић из Јереванске улице на Забјелу, већ дужи период од државе траже право на своју имовину. Како они тврде, на њиховој зе­мљи од 1.023 ква­дра­та је пре­шла Је­ре­ван­ска ули­ца, а ту се налази и Дом здравља као и основна школа.
vasilije milickovic 238x178 Најпопуларније Вијести

“Грађанска акција”: Василијe Миличковић за предсједника

Група грађана “Грађанска акција” ће у понедељак, 23. октобра, са почетком у 12 сати, организовати прес-конференцију у просторијама ПР Центра, поводом иницијативе да Василије Миличковић буде кандидат за предсједника Црне Горе, уколико опозиција не предложи јединственог кандидата.
sjeverni tok 238x178 Најпопуларније Вијести

Руси разбили Европу, а Пољаке лишили смисла

Састанак лидера држава ЕУ, који је одржан 19. октобра, требало је да постане последња и одлучујуц́а борба против изградње гасовода "Северни ток 2“.
1110274166 238x178 Најпопуларније Вијести

Кларк у Монтенегру: Зликовац дочекан као херој-ослободилац

Постоји изрека да се злочинац увек враће на место злочина. Грижа савести је један од основних мотива која преступника нагони на тај чин, а обично се тамо појављује тајно. Међутим, један злочинац пре на место свог злочина почињеног пре 18 година, пре неколико дана вратио се јавно и био дочекан са највишим почастима изабраних представника народа, који ће од његовог злочина патити док је света и века.

КОЛУМНЕ

hrast 100x75 Најпопуларније Вијести

Храст у хаварији

nikola malovic 100x75 Најпопуларније Вијести

Андрићев врт

1 100x75 Најпопуларније Вијести

Вријеме прогона