Најпопуларније Вијести

referendum u Holandiji 1 238x178 Најпопуларније Вијести

Апел Уније за неутралност: Референдум у Холандији ставља рампу на улазак Црне Горе у...

Грађани Холандије имају уставно право да о Протоколу о приступању Црне Горе НАТО пакту одлучују на референдуму, како би преиспитали одлуку Сената.
Karikatura NATO Crna Gora 1 238x178 Најпопуларније Вијести

НАТО постао главни уредник Црне Горе

НАТО ипак није задовољан што Срби уопште спомињу бомбардовање 1999. године. Према тумачењу НАТО-а, заказала је, што би рекли комунисти, самокритичност код Срба.
20170328 1402100 238x178 Најпопуларније Вијести

Мандић: Идемо до краја да истјерамо правду, Катнић ће платити макар на међународном суду...

"Ићи ћемо до краја! И нема тог суда, локалног и међународног, пред којим Катнића нећемо гонити како би он платио цијену због грешака које је починио према ДФ-у а због намјере да нас осрамоти, понизи и представи члановима некакве криминалне огранизације," поручио је Мандић.
Rend Pol 3 238x178 Најпопуларније Вијести

Ренд Пол у Сенату: Зар да шаљемо нашу дјецу да гину због пограничних свађа...

"Истина је да ће Русија увијек више марити за ове територије од нас. Стога је питање: да ли желимо да шаљемо наше синове и кћери да се боре око пограничних свађа Црне Горе? Већина Американаца не може да Црну Гору пронађе на карти - да ли сте спремни да своју дјецу тамо пошаљете да се боре?," упитао је Пол.
medojevic 1 238x178 Најпопуларније Вијести

Медојевић: Напад на ДПС шверцерски клан инициран споља

Акција Специјалног тужиоца Катнића против једног од два ДПС шверцерска клана је иницирана до стране једне партнерске западне службе, као услов да Сенат САД подржи Протокол о учлањењу Црне Горе у НАТО, изјавио је предсједник ПзП и члан ДФ-а, Небојша Медојевић.
Milo Djukanovic americka ambasada 01 238x178 Најпопуларније Вијести

Америчка војска увлачи Мила у НАТО — Трамп сече

До краја недеље требало би да буде изгласан Протокол о пријему Црне Горе у НАТО и послат америчком председнику који може да га потпише, да стави вето на њега или да га одложи. Највероватнија је ратификација. Зашто?
Tomislav Nikolic 238x178 Најпопуларније Вијести

Николић: Да би постала чланица ЕУ Србија ће морати да призна Косово*

"Господин Хан ми је рекао да нећемо моћи да кренемо даље док не потпишемо суседски споразум са Косовом и Метохијом који је, једнак признавању независности Косова*," казао је Николић.
Milo Djukanovic Dusko Markovic 106 238x178 Најпопуларније Вијести

Радуновић: Марковићев позив мамац за лаковјерне

Опозиционе партије назвале су манипулацијом позив премијера Душка Марковића да се у парламенту договарају о новим изборима, наводећи да неће прекидати бојкот парламента. Они наводе да понуда премијера значи да је и он свјестан да...
Američki kongres senat 238x178 Најпопуларније Вијести

Сенат почео расправу: Пол – плаше нас причама како ће Русија освојити свијет уколико...

Амерички Сенат подржао је процедуралну мјеру којом је окончана расправа о ратификацији, чиме је омогућено да се сенатори изјасне о Протоколу за чланство Црне Горе у НАТО. Ограничење расправе, на 30 сати, подржало је 97...
IN4S BANNER
in4s portal Најпопуларније Вијести