Насловна Друштво Милачић поднио пријаву УП због незаконитог праћења полиције: Ухваћени у дјелу (ВИДЕО)

Милачић поднио пријаву УП због незаконитог праћења полиције: Ухваћени у дјелу (ВИДЕО)

6
ПОДИЈЕЛИ

Praćenje1 409x307 Милачић поднио пријаву УП због незаконитог праћења полиције: Ухваћени у дјелу (ВИДЕО)

Од јутрос је на мом паркингу возило који прати моју породицу и мене. Полиција, јавна или тајна, у цивилу. Претпостављам да штите Пенсов мир, реметећи мој, саопштио је данас лидер Отпора безнађу Марко Милачић.

„Јутрос сам изашао због својих приватних обавеза, то примијетио, а онда сам кренуо у потрагу за њим, да бих документoвао ову репресију и безакоње.

Чим сам, малоприје, изашао из зграде видио сам га испред. Мислио је да ме прати, а на концу је он био тај који је праћен,“ казао је Милачић који је својим телефоном и снимио цио догађај.

Кукавице безакоња

„То су, осим што нам ремете приватност и крше законе и првокласне кукавице. На ово сам више пута упозоравао. Сада је и документовано. Сада идем до полиције да пријавим возача црвене опел астре регистарских таблица ПГ ФЈ 568, ког сам иначе препознао, ријеч је о инспектору,“ нагласио је нешто раније Милачић и упитао:

„По чијем налогу прате мене и моју породицу?!“

Не умију ни да прикрију безакоње

Praćenje3 409x307 Милачић поднио пријаву УП због незаконитог праћења полиције: Ухваћени у дјелу (ВИДЕО)

„Долазим да пријавим инспектора који ме је нелегално пратио и узнемиравао породицу и пазите сада ово: возило које ме је пратило цијели дан, паркирано је на унутрашњем паркингу Центра безбједности Подгорица!

Не умију ни да прикрију незакоње,“ казао је лидер Отпора безнађу и истакао:

„Мораће нешто од овога двоје: или ће потврдити да се према мени спроводе мјере тајног надзора и за то дати образложење (зашто сам прије мјесец дана поднио и званичан упит) или ће неко за ово морати да одговара!“

Институције умјесто да прате криминалце баве се незаконитим праћењем неистомошљеника

Лидер Отпора безнађу Марко Милачић је, због данашњих дешавања поднио пријаву Управи полиције.

„Овдје је ријеч о бруталном и незаконитом ремећењу моје и приватности моје породице али и о узнемиравању и то од стране службеног лица инспектора ЦБ Подгорица,“ наводи Милачић у пријави и истиче:

„Јасно је да је ова репресија резултат тоталне контроле коју режим жели да успостави против неистомишљеника и да се на тај начин додвори својим партнерима по неслободи чијег представника, Пенса данас дочекују и у то тиме крше елементарне Уставом загарантоване слободе грађана.“

prijava marko milacic 307x409 Милачић поднио пријаву УП због незаконитог праћења полиције: Ухваћени у дјелу (ВИДЕО)

Он напомиње и да није први пут да је праћен од стране инспектора у цивилу.

„Постоје само двије могућности: или да се према мени спроводе мјере тајног надзора или је ријеч о незаконитом праћењу од стране полиције у маниру праћења које спроводе криминални кланови и то у дужем периоду,“ казао је Милачић у пријави и нагласио:

„Тужно је да институције које финансирају порески обавезници, грађани, баве незаконитим ухођењем неистомишљеника, умјесто да контролишу и прате криминалце и криминалне кланове који се шире и бујају очигледно уз амин највиших државних представника ове земље.“

6 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    0

    Ja imam utisak da je Milačić pratio cveno auto i dekoncentrisao vozača sirenom.Obzirom na poznatu oštroumnost policije dobro je da u bježanju od Miličića nije koga ubio.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here