Насловна Политика Мићуновић на челу никшићких Брајовићевих социјалдемократа

Мићуновић на челу никшићких Брајовићевих социјалдемократа

0
ПОДИЈЕЛИ

Социјалдемократе Црне Горе су синоћ формирале иницијативни одбор за Никшић, за чијег предсједника је једногласно избран Момчило Мићуновић.

sdp logo Мићуновић на челу никшићких Брајовићевих социјалдемократа

Мићуновић је био шеф никшићког одбора СДП-а, који је недавно заједно са двије трећине чланова одбора напустио, наводи се у саопштењу медијског пула Ивана Брајовића.

“Одбор је доминантно састављен од бивших чланова СДП-а али и других угледних Никшићана, универзитетских професора, предузетника, спортских радника, студената, као и оних који су по први пут приступили некој политичкој партији”, наводи се у саопштењу.

Конститутивном састанку иницијативног одбора је присуствовало 113 делегата, који су изабрали 55 чланова иницијативног одбора, који ће спроводити све неопходне активности око формирања будућег општинског одбора и припрема за први Конгрес партије. У састав иницијативног одбора су између осталих ушли: мр Лука Митровић, директор Хидрометеоролошког завода Црне Горе, Будимирка Ђукановић, службеница у Министарству за социјални рад и старање, мр Мирјана Поповић и мр Дарко Вујачић, универзитетски професори, Момчило Абрамовић, директор ЈП Водовод и канализација, Марко Радојевић, директор Агенције за планирање и пројектовање,  Рада Копривица, директор ЈУ Дневни Центар за дјецу са сметњом у развоју, Слободан Гајић, директор ОШ Раде Перовић, Милан Кораћ, секретар Секретаријата за социјално старање, спорт и младе, Предраг Вујичић, одборник у СО Никшић, Наташа Павлићевић, одборница у СО Никшић, Марко Вујачић, Вера Мирковић, Јелена Шутовић, Амра Смаиловић, Исмета Банда, Тања Огњеновић, Никола Зиројевић, и други.

Осим Брајовића, формирању иницијативног одбора је присуствовао и посланик Дамир Шеховић и професор Филозофског факултета у Новом Саду Миленко Перовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here