Насловна Политика Лукшић неће страначке функције

Лукшић неће страначке функције

1
ПОДИЈЕЛИ

Потпредсједник Демократске партије социјалиста (ДПС), Игор Лукшић, најавио је да се на предстојећем Конгресу те странке неће кандидовати ни за једну партијску функцију.

igor luksic dobra Лукшић неће страначке функције

Редовни Конгрес ДПС-а требало би да буде одржан средином године. Лукшић је агенцији Мина казао да ће то бити прилика да се оцијени оно што је учињено у претходне четири године.

Мислим да можемо бити задовољни динамиком реализације Програма ДПС-а, с обзиром на то да је Црна Гора значајно напредовала у преговорима са Европском унијом (ЕУ), и да је на корак до НАТО-а“, рекао је он.

Лукшић је оцијенио и да ДПС добро управља посљедицама економске кризе.

„Сигуран сам да грађани очекују још динамичнији економски раст и бржу реализацију инвестиција, али мислим да смо доста успјешно реализовали оно што је било у програму ДПС-а“, казао је он.

На питање да ли се могу очекивати неке промјене у врху странке, Лукшић је рекао да је Конгрес редовни, и да подразумијева изборе који ће бити спроведени и на локалном, и на највишем нивоу.

Упитан да ли ће се кандидовати за мјесто потпредсједника странке или за неку другу функцију, он је рекао да је размишљао на ту тему и да неће то учинити.

„Размишљао сам о томе и, имајући у виду да сам од 2001. године у Предсједништву партије, затим у разним улогама, у посљедњем мандату и као потпредсједник, немам у плану кандидовање за било коју партијску функцију“, казао је Лукшић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Побро, би ли се шта промијенило да си прихватио те кандидатуре? Вјероватно би све процвјетало као и досад.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here