Насловна Политика Лекић: Дритан Абазовић симболизује наду за уједињење око демократских вриједности

Лекић: Дритан Абазовић симболизује наду за уједињење око демократских вриједности

3
ПОДИЈЕЛИ

lekic in4s 1024x685 Лекић: Дритан Абазовић симболизује наду за уједињење око демократских вриједности

Миодраг Лекић, Предсједник Демократског фронта оштро је критиковао премијера Црне Горе Мила Ђукановића због његових непримјерених ријечи упућених посланику Позитивне Дритану Абазовићу, на премијерском сату.

,,Ђукановић је уличарским језиком у Парламенту вријеђао Дритана Абазовића, младог посланика, који својом демократском културом, образовањем и модерношћу симболизује наду да је Црна Гора уједињена око демократских вриједности још увијек могућа”, изјавио је Лекић.

Политички аналитичари у Подгорици оцијенили су да ће ова епизода поправити рејтинг Позитивне и посланика Абазовића.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    BRAVO !BRAVO ! ABAZOVIĆ JE OSVIJETLIO OBRAZ SVAKOG POŠTENOG GRAĐANINA CG KOJI DRŽI DO SVOGA OBRAZA I MORALA . PREDSJEDAVAJUĆI PARLAMENTA NEKA SE STIDI JER DERIJERA NIJE NI OPOMENUO ZA NEPRISTOJNO PONAŠANJE A ABAZOVIĆA JE STALNO PREKIDAO DA MU NE DOZVOLI DA KAŽE ŠTO MISLI . PREDSJEDAVAJUĆI !ABAZOVIĆ JE NARODNI POSLANIK A PREDSJEDNIKA VLADE STE VI IZABRALI . PREDSJEDAVAJUĆI TI POKUŠAVAŠ DA DRESIRAŠ NARODNE POSLANIKE A TO TI NIJE POSAO NITI SI OD NARODA ZA TAJ POSAO OVLAŠĆEN . SRAMOTA DA GORA NE MOŽE BITI . ABAZOVIĆU TI SI PRAVI GOSPODIN .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here