Насловна Насловна Како се калио Катнићев ТАЛ(ИК): Другу Вујовићу за мјесец дана исплатио 11000...

Како се калио Катнићев ТАЛ(ИК): Другу Вујовићу за мјесец дана исплатио 11000 евра!

9
Katnić, Gestapo
Миливоје Катнић

Још 19. априла ове године, Демократски фронт је представио документа која у потпуности објашњавају везу између главних актера фарсе „државни удар“. Наиме, предсједник Вијећа судија у Војном суду у Подгорици који се огласио „ненадлежним“ у поступку против Саше Синђелића, главне узданице и свједока сарадника у монтираној афери ”државни удар”, због више тешких кривичних дјела, је био управо специјални државни тужилац Миливоје Катнић.

Тад је истакнут и посебно важан детаљ, да је у Вијећу војног суда које је судило Синђелићу, поред Миливоја Катнића био и потпуковник Милан Вујовић, а који је, гле чуда, одређен да буде адвокат по службеној дужности главној Катнићевој узданици у овом фарсичном процесу.

Да је веза између поменутих актера још увијек функционална, нарочито се види по финансијском аранжману који је Катнић обезбједио свом старом знанцу Вујовићу, а односи се на ”одбрану” трећег учесника у овом троуглу, Саше Синђелића.

Наиме, адвокат Вујовић је за посао одбране за непуних мјесец дана инкасирао 11 000 евра! Врло су занимљива објашењења скоро свих ставки овог трошковника, али посебно је ”назочан” дио око разговора адвоката Вујовића са старим знанцем Синђелићем, а који је пореске обвезнике коштао 2500 евра. На страну пуки материјални трошак, али је симболика ”трошка” који нам је у фарсичном поступку приредио трио – Катнић, Вујовић и Синђелић посебно истакнута.

На крају, изгледа да се управо у овом документу на најупечатљивији начин остварио чувени Катнићев ТАЛ(ИК). 

Фактура на непостојећу особу

Да читава ствар око фактуре Милана Вујовића добије драстичан облик кривичног дјела, а не само неморалног чина, побринуо се главни протагониста фарсе ”државни удар” – Миливоје Катнић. Наиме, Катнић је издао фактуру на рачун одбране непостојећег лица – Александра Синђелића. И не случајно, овако ”стечен” новац, адвокат Вујовић је очекивано подигао у Првој банци.

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Xe , xe , što reče uvaženi gospodin i brat Vučić „za Crnu Goru se spremalo nešto više nego strašno“ !
  Dokazi su spremni i čvrsti , a ovo rekla kazala na Sudu ne važi , no recite okle pare , okle Sinđa na sliku sa Šišmakovom i Popovom , zašto je dolazio šef ruskog KGB-a da vadi iz zatvora ovu dvojicu , okle general srpske žandarmerije ovđe , što je slikavao Skupštinu , šta su pričali preko telefona , zašto su oni ćetnici priznali učešće u planiranom državnom udaru ??
  A ovo što je neki advokat naplatio svoje usluge nema veze sa suđenjem za pokušaj nasilne promjene vlasti i krvoprolića po Crnoj Gori , sem vama ovđe da se sokolite .

 2. 0
  0

  Pogledaj molim te ovu fukaru kako nas dere, a sve kunuci se u cast i obraz. Pa postenije bi bilo da je uzeo onu cokoladu, da nas muka ovog ludila njegovog oslobodi.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here