Насловна Насловна ИН4С: Ко су Катнићеви „стелт терористи“ за непостојеће Пајино оружје (ВИДЕО)

ИН4С: Ко су Катнићеви „стелт терористи“ за непостојеће Пајино оружје (ВИДЕО)

23

Много тога је нетипично у фарси званој „државни удар“, али свакако посебно мјесто заузимају „стелт терористи“ који су, према сценарију главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића, требало да изазову крвопролиће у Црној Гори.

Према „оптужници“ Катнића, на дан избора 16. октобра у Црну Гору је требала да дође група од 50 неидентификованих људи са намјером да изазову немире и сукобе. То нијесу Синђа, Паја, Дикић, Чаруга, Богићевић, Алексић, Максић, Милић… већ неки други – неидентификовани људи.

Управо они су, према Катнић, намјеравали да изазову, како је казао, крвопролиће невиђених размјера. Тужилаштво је поново спојило неспојиво не би ли на тај начин монтирали очигледну политичку оптужницу, јер поред непостојећег оружја, сада имамо и непостојеће, односно неидентификоване терористе.

Тако је Катнић у читав случај увео нову категорију  – „стелт терористе“, јер их нико није видио, али Тужилаштво сигурно зна да су сигурно постојали?!

Мирко Паја Велимировић
Мирко Паја Велимировић

У испомоћ Катнићу прискочио је свједок сарадник и несуђени носилац највећих црногорских ордена Мирко Велимировић, звани Паја, наводећи како су „стелт терористи“ – веома крупни људи. Дакле, сем што су неидентификовани, макар нешто знамо – у питању су грдосије.

С друге стране, Велимировић каже како је његова група у Подгорицу дошла  ”само да би правила масу” на замишљеном протесту. А ако добију сендвич том приликом биће мртви задовољни.

Подсјећамо, управо је Велимировићева група ”љутих терориста” недавно осуђена под оптужбом да су имали намјеру, како смо чули, ”на шаке”, да уђу у Скупштину. Већина њих је склопила споразум са Катнићевим тужилаштвом.

Иначе, Паја по сценарију неког јефтиног научно-фантастични филм или боље речено лоше комедије „тврди“ да је оружје купио, расклопио, па дјелове бацио некад у ријеку – некад у језеро, некад у Србији – некад у Албанији, онда му Катнић посудио ново оружје како би га фотографисао…

Међутим, посебно је индикативан податак да је управо Катнић инсистирао да Велимировић купи оружје од шверцера на Косову и Метохији, а да га после, без свједока и на часну ријеч, уништи на непознатој локацији.

katnic karikaturaПоставља се питање – чиме је био мотивисан Катнић за овакво упутство? Можда прављење промета шверцеру оружја? С друге стране, Мирко Велимировић очигледно плијени повјерењем. Нека што му је повјеровао криминалац и наводни организатор државног удара након првог сусрета, већ и превејани специјални тужилац. Нема ниједног доказа, чак ни фотографија купљеног оружја, довољна је ријеч Велимировића.

Да је у питању монтирани процес указује и чињеница да је помоћник Миливоја Катнића, извјесни Саша Чађеновић, тврди да је сценарио био сасвим другачији. Он, наиме, говори да је већ купљено оружје Велимировић пријавио у полицији? Значи, није отишао по Катнићевом налогу да га купи, а потом уништи.

Као шлаг на торту долази наступ Велимировићевог адвоката Николе Беладе, иначе адвоката НВО Црногорска православна црква – дугогодишњег чеда Агенције за националну безбједност, који, за разлику од његовог клијента, тврди да је оружје уништено – у ријеци !?

Дакле, оружја није било у Црној Гори, чак ни фамознох прачки, и то је једина неспорна чињеница, чиме оптужница пада у воду. Све друго представља штеловање наводних доказа и јефтину фарсу која, срећом по истину,  чак ни у Црној Гори није могућа.

На крају, још једном остаје отворено питање – како је могуће водити судски процес за покушај тероризма у ком остају неидентификовани главни носиоци тог дјела, нема доказа о постојању оружја које би се том приликом користило, а главни организатори су постали свједоци сарадници? Ако је и од Катнића – много је.

23 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Mirko Velimirovic se dobrovoljno prijavio da sprijeci atenta,ali da su 50 ljudi u Crnoj Gori na to spremni,vjerovatno ce Katnic ovih dan uz Mandica i Knezevica saostit i ostale 48 .
  dakle slijedi optuznica .

  1Milan Knezevic
  2 Andrija Mandic
  3
  4
  5

  50

  Treba upisati samo imena,pa da pocne proce stoleca,i da se spai Montenegro.ovo nase tuzilastvo i sudstvo je na nivou teoreticara o naciji Crnogorac!

 2. 0
  0

  Цар је го. После овог просипања треба припазити Катнића да не дигне руку на себе.

 3. 0
  0

  Ovo zamesateljstvo mnogo dugo traje. Psiholoska igra, a za nekoga i rat, u nastavcima. Likovi se smenjuju, uvode se novi u igru. Zaplitanje. Raspleta nema na vidiku. Niti ce ga biti sa ovim ucesnicima.
  Cilj je stalno drzanje tenzije kako bi se pozitivne snage stalno drzale u blokadi i kupilo vrijeme za neku novu ujdurmu i neutralisanje onih koji traze promjene i odgovornost lopova, ubica i kriminalaca na vlasti.
  Sve je zaogrnuto navodnom odbanom nacionalnih i drzavnih interesa koji su svo vrijeme u stvari ugrozeni od izvodjaca ove ujdurme.
  Oni stvarno misle da ovako mogu do u beskonacnost, a ne vide da su proslost, jer ovakvim aktivnostima i sebe urusavaju.
  Samo rijesenost i odlucnost nekompromitovanih snaga, koje su mudre, racionalne, stalozene i visoko moralne mogu da se ponesu sa nanosima prljavstine i spletki ovog nenarodnog rezima i njihovih satrapa koji nijesu za potcenjivanje.

 4. 1
  0

  Moja majka koja ima 73 godine kaže jutros. Sram ih bilo sine što rade ovi ljudi. Imaju li oni obraza, sto oni misle da je svako šašav.

 5. 0
  0

  Crnogorski narod zna sta ste htjeli vi iz DF i sada treba da odgovarate po zakonu .
  Morate znati da ce postojati Crna Gora dok je Lovcena i Durmitora !

   • 0
    0

    Dok je mora pod Barom i Kotorom , dok je sunca i dok je Grahovca !
    Ne damo te Crna Goro !
    Svaki pedalj Crne Gore je zaliven Crnogorskom krvlju i nasa je obaveza prema grobovima predaka da je branimo i braniti cemo je do zadnjeg crnogorca .

    • 0
     0

     Dok je Lovćena i srpskog mora, nek je vječna srpska Crna Gora!
     Ne nego ćete Katunsku i one četri srpske nahije da pripojiti Drobnjacima, beno jedna!
     Viđu li ti, Nikola, tog ludila montenegrinskog!
     Te će silom da nas ugone u Montenegriju! … Kako je i inače poznato da je to svima polazilo za rukom!
     Kako mi ne znamo kako ćemo sami sa sobom, sebi teški, pa jedva čekamo da na posvoje Drobnjaci!???
     … Kako je i to poznato da smo fini i pitomi svijet, otud iz Katunske!
     Dušu dali za posvajanje, jadi ga znali!
     Ima li još takvijeh interesenata u srpske krajeve Crne Gore?
     Neka se jave Đikanu!
     …Još ovdje od nedavna upisujemo okolne Srbe u Crnogorca, pečatimo sertifikat, ako je taj čemu!!!

     • 0
      0

      E propalo se koga ti da primis negdje , pa ti si se posrbio i nista crnogorsko nemas .
      Bolji sam i veci crnogorac nego sto ces ti ikada biti srbine .

   • 0
    0

    Svaki pedalj Crne Gore je zaliven Crnogorskom krvlju i nasa je obaveza prema grobovima predaka da je branimo i braniti cemo je do zadnjeg crnogorca .

    Одговори
    a kako ces je branit do zadnjeg Crnogorca katunjanina ,tebe Djikan primio u Crnogorce,ako si ista razmio to nema dodira sa onim koji si se prie kazivao,jedino ostadose ovi teoreticari o naciji,a tako mi Boga malo ih je koji ce je braniti i da se plati,nema ni od cega pkradena sva jadna iz velike ljubavi.A jadi nsi „noplakani2 ahoce uskoro vjerujmi !

 6. 0
  0

  OVO JE PRIČA „CARA ŠEHRIJAHA“,“ŠEHERZADI“.OVO JE ZAMJENA ULOGA U ORGINALNOJ PRIČI O ŠEHERZADI!KO JE U OVOJ DANAŠNJOJ PRIČI „CAR ŠEHRIJAH“?PREPOZNAJETE REŽIM.A KOJE „ŠEHERZADA“?SVAK NORMALAN PREPOZNAJE NAROD.I PRIČA TRAJE I TRAJE ,I BAŠ PRED JUTRO KAO U ŠEHERZADI KADA PRVI PJETLOVI ZAPJEVAJU ,KADA JE PRIČA DOVEDENA GOTOVO DO KRAJA ,PREKIDA SE I NASTAVLJA SE DRUGO VEČE SA NOVIM LIKOVIMA .TAKO IZ NOĆI U NOĆ JER NAMA NIKAKO DA DOĐE DAN. PRIČA TRAJE SA NOVIM LIKOVIMA I NOVIM ZAPLETIMA…NIJE VAŽNO DA LI TI LIKOVI STVARNO POSTOJE ,DA LI POSTOJE DOGAĐAJI ,VAŽNA JE STALNA PRIČA DA BI SE SPASILA „GLAVA““ŠEHRIJAHA „KAO U ORGINALNOJ PRIČI GLAVA ŠEHERZADE.TO JE GLAVNI MOTO OVE SRAMNE PRIČE REŽIMA I TRAJAĆE I TRAJAT SVE DOK NAROD NE IZAĐE NA DAN I PREKINE DA SLUŠA PRIČU“ŠEHRIJAHA“!PROBUDI SE NARODE I NE SLUŠAJ VIŠE OVU LAŽNU PRIČU !!!

 7. 0
  0

  DOSTA JE ANALIZA !ULICA ,SAMO ULICA MOŽE RIJEŠITI OVE PROBLEME !INSTITUCIJE DRŽAVE SU ZAROBLJENE I ZAKATANČENE SAMO IH ULICA I NAROD MOGU OSLOBODITI!NAZIVATI OVOG TUŽNOG TUŽIOCA TUŽIOCEM JE SRAMOTA ZA NAROD I NJEGOV RAZUM !IMA LI NORMALNOG ČOVJEKA U TOM JADNOM NARODU DA POVJERUJE OVIM NIKOGOVIĆEM!!!

 8. 0
  0

  Djikana za predsjednika. Za drobmjaka: da je vjecna CRNA GORA, a vi lazicrnogorci i domaci izdajnici, da isparite, da se samoistrazite, da se sta god, samo da vas nije. Stetocine.

 9. 0
  0

  Čekaj, Vukane, jadan ne bio!
  Na tanane ćemo, niđe se nama ne žuri, kao što nikada nije … Gore podaleko, naniže potvrdo, jadi ga znali!
  Prvo da vidimo jesu li ovi samo Srbi, sto su onomad bilu samo to, kako je to, jel’ de najviše, da vidimo Srbe otud sa šjevera i Stare Hercegovine, koji jednom biše, ako ne i bolji, ništa gori od nas Srba, jedinih ne faksifikovanih Crnogoraca, iz one četri Starocrnogorske nahije, što smo svima bil trn u oko, da viđu jesu li i danas čemu, ili su se prodali crnom đa’olu?
  … Da prosijemo, pa šta na dobri Bog da!
  Bolji je jedan pravi Srbin iz Srpske Crne Gore, nego stotine duklješova i podrepice!
  E, onda ćemo na Zbor pod orah, kao što smo to vazde činili, dok smo valjali Bogu i ljudima, pa će mo kako, nego zajednički viđeti što nam je dalje činjet’!
  Ako se slažeš?

 10. 0
  0

  Pitam se zašto su ovi koji pljuju po Srbima svi do jednog anonimni?
  Pa valjda danas imaju sva prava u ovoj jadnoj zemlji,valjda danas mogu reći sve najgore o Srbima, još će biti i nagrađeni!
  Zašto su anonimni?
  Jeli ih sramota?
  Nevjerujem, jer da ih je sramota to bi značilo da je još nešto ljudsko ostalo u njima,biće prije da ih je strah,strah da ih familija ne prepozna kakvi su,da ih komšije i poznanici ne upoznaju u njihovom pravom svijetlu.
  Njihova puška uvijek mučki puca,onako iza ćoška u leđa,oni na slabom junaštvo potvrđuju,neki uzimaju za svoje nadimke imena slavnih srpskih plemena i onda se sprdaju sa njima,ništa im nije sveto.
  Dobri su im ustaše i Tači,pitam se kakav su to zločin Srbi napravili prema Montenegrinima a da je gori od Jasenovca i milion drugih stratišta srpskog naroda,da nisu možda Srbi prodavali montenegrinske bubrege,kojem Bogu se ovi ljudi mole kad su im danas i sotonine sluge bliže od Srba,jesu li svesni u kakvo kolo su se upleli.

 11. 1
  0

  BOZE ,POMOZI CRNOJ GORI DA SE RATOSILJA OVE BRUKE .PROCERAJTE OVU OLOS LAZLJIVU IZ C. GORE , SA ZABRANOM ULASKAZA 50 GODINA. OVAKVIH BRUCETINA OVA ZEMLJA JOS NIJE VIDJELA. SPASI BOZE , C. GORU MOLIM TI SE, I OD NJE SAME….

 12. 0
  0

  Taman ti je molitva u ime sviju nas, brate Nikočeviću! … Da će Bog!!!
  Sve i da nešto neće, sami ćemo, jadi nas znali!
  Dobri će nam Bog, ako ništa, davati mahove! … Dosta je nama!!! … Više mi i ne tražimo!

 13. 0
  0

  А што знам, Никола . Нијесу мене четници мрзни ни далеки. Имају својих заслуга и треба то изнијети на свијетло. Али ми је више стало да се комунисти и Тито назову правим именом, а то је уништитељи народа српског. Имамо не опрљанијих имена и заслужнијих да им кличемо. Миљан Вуков, Јоле Пилетић, Марко Миљанов, Пеко Павловић…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here