Насловна Насловна ИН4С ИНФО: Најновије вијести (ВИДЕО)

ИН4С ИНФО: Најновије вијести (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

ТВ ИН4С ИНФО за 16. јануар 2017. је издвојио најзанинимљивије

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да су Срби љути што воз који је у суботу из Београда кренуо ка сјеверном дијелу Косовске Митровице није прогуран до Митровице, али да јесте, како је навео, било би мртвих на обје стране.

Новоизабрани амерички предсједник Доналд Трамп изјавио је да је НАТО „застарјела организација“ која има пуно проблема и која се „није трудила да се бави тероризмом“.
Он је такође истакао да ће понудити укидање санкција против Русије у замјену за споразум о смањењу нуклеарног оружја са руским предсједником Владимиром Путином.

info in4s 16.01.2017. 1024x579 ИН4С ИНФО: Најновије вијести  (ВИДЕО)

Функционер Демоса и бивши министар унутрашњих послова у тзв. Влади изборног повјерења Горан Даниловић поручио је да није сагласан са тврдњом новоизабраног министра Мевлудина Нухоџића, да у бирачком списку нема фантомских бирача.

Млади Демократског Фронта данас су се окупили испред Централне Банке Црне Горе, организујући акцију под називом „Узимам од сиромашних и дајем богатима“.

mladi df CB 1024x695 ИН4С ИНФО: Најновије вијести  (ВИДЕО)

Беранац Небојша Бабовић открио је да се буџетска линија 4316 (трансфери за једнократне социјалне помоћи), која се појављује на потврдама финансијске помоћи уручене „елити“ од стране Стијеповића, први пут појављује у буџету за 2013. Тада је износила једва 400 хиљада на нивоу цијелог буџета, а већ 2014 подигнута је на 1.167.000, од чега је Министарству просвјете дато 620.000.

Генерал Армије БиХ Атиф Дудаковић је у Луксембургу на скупу Бошњака, посвећеном тзв. геноциду у Сребреници, јасно и гласно позвао младе Бошњаке да се наоружају.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here