Насловна Политика ГП: Стратешком сарадњом до промјена

ГП: Стратешком сарадњом до промјена

0
ПОДИЈЕЛИ

„Грађански покрет се оснива због промјена које су неопходне Црној Гори. Циљ покрета је просперитетна, стабилна и слободна Црна Гора. Желимо да окупимо све оне који су искрено за реформе и смјену власти као предуслов напретка Црне Горе. Циљ нам је да зауставимо расипање друштвеног богатства и успоставимо одговорну и домаћинску власт“, казао је портпарол Иницијалног одбора Грађанског покрета Милош Конатар.

Milos Konatar photo 03 ГП: Стратешком сарадњом до промјена

Конатар је казао да су промјене на боље немогуће без смјене ДПС.

„И зато смо спремни да сарађујемо са осталим опозиционим субјектима. Та сарадња мора бити планска и стратешка, а не ад хок, од тренутка до тренутка. Никад више се у Црној Гори не смије поновити ситуација да опозиција побиједи на изборима, а да не успије да формира власт и смијени ДПС и СДП„, казао је он.

Како додаје Конатар, управо због свега тога, њихов циљ је да смијене власт и усмјере енергију на побољшање услова живота свих грађана.

„Црна Гора мора бити грађанска, у којој у овом тренутку постоји кључна подјела на оне који дају подршку ДПС-у и дозвољавају даље пропадање и девастацију нашег друштва, и на оне који су окренути будућности и напретку и који не дозвољавају да оваква власт управља нашим судбинама. Због будућности Црне Горе морамо се окренути заједничким циљевима, а не разликама које нас дијеле“, додао је он.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here