Насловна Насловна ЕКСКЛУЗИВНО: Послушајте како полицајац суфлира Велимировићу у ”прислушкиваном” разговору (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО: Послушајте како полицајац суфлира Велимировићу у ”прислушкиваном” разговору (ВИДЕО)

10

Већ одавно раскринкана фарса звана ”државни удар” је изгледа непресушан извор нових чињеница које недвосмислено показују врло јефтину монтажу.

Тако се, у новом аудио снимку до ког је дошао наш портал, а који се у списима предмета налази у дијелу МТН (мјере тајног надзора) чује како неко из полиције (или тужилаштва) суфлира Мирку Велимировићу у ”прислушкиваном” разговору. 

Према информацијама до којих је дошао ИН4С, „суфлер“ Паји Велимировићу је заправо Катнићев помоћник Саша Чађеновић. За монтирање „доказа“ у афери „државни удар“ и стрпавања у затвор свог најближег рођака, Мишка Чађеновића, добио је стан по скраћеној процедури од Владе ЦГ.

Подсјетимо, Велимировић је, према полицијској конструкцији први пријавио припреме ”државног удара” 12. октобра прошле године. У суђењу које је обиловало небројеним контрадикторностима, Велимировић је тврдио да је по Катнићевом налогу купио оружје које је одмах након куповине  уништио, ”не стигавши” исто чак ни да фотографише. Недуго након тог суђења, Велимировић је у писаној изјави негирао постојање било какве организације и оптужио директно Миливоја Катнића да је читаву причу измислио по његовом налогу.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Несрећна Црна Гора је у канџама терориста и Удбе од 1941. г.
  Терористи – комунисти то је једно те исто, а Удба врши злочин ево 70 и више година.
  Али, дошао је крај и тој тортури и злочину, а крају ће цијело зло привести Фемократски фронт.
  Преглед распадања дуго траје, да парафразирам филозофа, али распадање је у фази да се развија само од себе. Изнутра се докрајчује.
  Кад полицајац суфлира измишљеном лику, онда је дупло зло по сриједи: онда је полицајац режисер, одн. писац, креатор, а онда ничему нема спаса. Дакле, само треба издржати до краја представе, док се свијетла не упале.

 2. 0
  1

  Drugari, postajete „Informer“ ili „Pink“, jeftina propaganda. Zasto pomamljujete ovaj narod, kao da nije dovoljno sludjen? I sami znate kako ce ovo da zavrsi… Sjetite se Trampove pobjede i kampanje za protiv ulaska u NATO…

  • 1
   0

   Овај удбаш који ординира на порталу каже кључну реченицу ”I sami znate kako ce ovo da zavrsi…” То је тај приступ силе без огрничења, логичких, моралних, правних… Они ”знају” како ће се завршити без обзира колико је фарса разглављена.
   Ћераћемо се још.

   • 0
    1

    Ne. Kad nesto uradis, snosis i odgovornost za posljedice. Prosto, tako funkcionise svijet odraslih. I, to je, upravo, pristup logike i prava. Naravno, u Crnoj Gori pravna drzava jos uvijek ne funkcionise, ali ovi Putinovi pioni ce, svakako, osjetiti njen bijes.
    Kad je rijec o ceranju, mozes samo da sjedis ispred monitora i da cukas po tastaturi. To je tvoj krajnji domet.

 3. 1
  0

  Треба овим гов…. Усташким прави Државни удар ! Да омасте конпце ! Мај.. им је… и са оваквим народом !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here