Насловна Политика ДПС кренуо у теренску акцију за НАТО: Агитују од врата до врата

ДПС кренуо у теренску акцију за НАТО: Агитују од врата до врата

0
ПОДИЈЕЛИ

DPS pristalice ДПС кренуо у теренску акцију за НАТО: Агитују од врата до врата

Демократска партија социјалиста почела је теренску акцију за добијање подршке за улазак Црне Горе у НАТО, саопштено је из те странке.

Посланик ДПС-а Обрад Мишо Станишић казао је да ће сваком члану и симпатизеру те партије бити „појашњене предности чланства државе у НАТО-у и бенефити који ће доћи учлањењем у Алијансу“.

miso stanisic 2 web ДПС кренуо у теренску акцију за НАТО: Агитују од врата до врата

Активности на том плану почеле су ових дана, а резултати ће сигурно бити видни. Сматрам да би и друге партије које у својим програмима имају један од приоритета чланство наше државе у НАТО савезу требало да поведу активности како би и њиховим присталицама било јасније шта су користи од тога да наша држава постане чланица НАТО-а“, рекао је он Радију Слободна Европа.

Остало је спорно да ли ће ДПС током теренског рада користити исте методе које је та странка већ испробала током афере „Снимак“.

Страхиња Булајић из Демократског фронта не спори да у том опозиционом савезу има и оних који су за НАТО, али да су доминантни противници.

bulajic strahinja ДПС кренуо у теренску акцију за НАТО: Агитују од врата до врата

Од оних који припадају Демократском фронту и који гласају за њега, а који би изашли на референдум у вези са чланством у НАТО, мислим да је 80 одсто против и да тај број иде чак и до 90 одсто. Све остало остаје у неком домену спиновања и спекулација. У сваком случају, мислим да Црна Гора неће добити позивницу за НАТО после изјаве предсједника Француске. Очекујемо и ставове и осталих фактора из међународне заједнице“, сматра Булајић.

Сва истраживања јавног мњења показују да је већина грађана Црне Горе и даље против уласка у НАТО.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here