Насловна Насловна Додик: Србија и српски народ су сатанизовани (ВИДЕО)

Додик: Србија и српски народ су сатанизовани (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

На скупу „Паљење Балкана – од Македоније до Републике Српске“ који је у организацији Медија центра одржан у Београду говорио је и предсједник Републике Српске Милорад Додик. Додик је навео да су Србија и српски народ у вријеме Слободана Милошевића сатанизовани, и да је успостављен систем казне који се спроводи без обзира ко у Србији био на власти.

„Може да дође колико хоћете људи, потпуно супротних Милошевићу а казна за Србе и српски народ остаће иста, зато што је некада у историји имала неког Милошевића“, казао је Додик.

Он је такође истакао да су се ситуација веома промијенила у односу на вријеме када је потписан Дејтонски споразум.

„У Дејтонском споразуму Република Српска има своју војску, РС има свој фискални систем, РС има своје право на међународне односе – све је то у међувремену укинуто. Укинута је војска РС интервенцијом високог представника, укинут је фискални суверенитет“, нагласио је Додик.

paljenje balkana 1 Додик: Србија и српски народ су сатанизовани (ВИДЕО)

Он је напоменуо да Република Српска никада није била лишена опасности да нестане.

„У добре намјере Запада према нама не треба вјеровати“, нагласио је предсједник Републике Српске, и додао: „Наши живот се одвијају у готово идентичним околностима нестабилности која је продукована више са стране него што је то изнутра“.

Говорећи о ситуацији на Косову и Метохији и оној у Босни и Херцеговини, Додик је нагласио да у Међународној заједници постоје двоструки аршини.

„Они нама намећу европски пут а сами бјеже из тог пута“, закључио је своје излагање предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Излагање предсједника Додика можете погледати у видео прилогу (30:00-1:05:06).

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here