Насловна Политика ДФ: Опозиција не би смјела да заборави како је Лекићу украдена побједа

ДФ: Опозиција не би смјела да заборави како је Лекићу украдена побједа

1
ПОДИЈЕЛИ

Demokratski front logo 1 ДФ: Опозиција не би смјела да заборави како је Лекићу украдена побједа

Демократски фронт, још једном је подсјетио грађане, да не признају изборне резултате са предсједничких избора. Њихов медијски пул се зато обратио јавности.

Саопштење преносимо у цијелости.

Политички субјекти, не само ДФ, него и сви који су подржали кандидатуру Миодрага Лекића за предсједника Црне Горе, морају показати више политичке одговорности у процесу доказивања истине да је Миодраг Лекић побиједио на изборима, да је прави Предсједник Црне Горе, те да је побједа отета од стране ДПС-а уз, рекло би се, највећу могућу подршку институција система као што су Државна изборна комисија, Тужилаштво и Уставни суд.

Проток времена не смије никако значити нашу заборавност, јер ако ми заборавимо, онда ће то говорити о нама, односно онај који заборави или се не сјећа на који начин је потпредсједник ДПС-а Филип Вујановић по трећи пут сјео на мјесто предсједника, ризикује осуду јавности и констатацију да није мислио озбиљно када је заједно са нама, са правом, за Филипа Вујановића тврдио да је предсједник без легитимитета, да је умишљени предсједник.

О овим стварима било је неопходно водити рачуна у свакој од општина гдје је опозиција са државног нивоа на власти, па је сходно томе требало имати чињенице у виду и приликом прославе Дана Пљеваља. Одборници ДФ-а нијесу присуствовали сједници којој је присуствовао потпредсједник ДПС-а и умишљени предсједник Филип Вујановић.

Уколико су институције заробљене, уколико је Вујановић забораван, опозиција не смије испустити из вида чињеницу да је побједа отета, те да за већину општина и већину грађана Црне Горе Вујановић није, нити може бити, предсједник Црне Горе са изборним легитимитетом.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here