Насловна Архива ДФ почео кампању: Ми или он (ВИДЕО)

ДФ почео кампању: Ми или он (ВИДЕО)

18

Демократски фронт (ДФ) данас и званично почиње кампању за парламентарне изборе који ће се одржати 16. октобра. Читава држава ће бити у знаку Демократског фронта, а на хиљаде волонтера и активиста преплавиће улице свих наших градова у досад најјачој и најозбиљнијој политичкој кампањи у Црној Гори, саопштили су данас из ДФ-а. Они су нагласили да Црна Гора Милу Ђукановићу више неће дати ниједну шансу и да је ДФ уједињен у циљу да доведе до правих промјена и почне да спроводи брза рјешења из њиховог економског плана. Они су позвали грађане Црне Горе да у понедјељак 5-ог септембра у Никшићу присуствују њиховом почетном скупу, напоменувши да Црна Гора више не може да чека те да ће грађани 16. октобра бирати између погубне владавине Мила Ђукановића и његове лоповске дружине и новог пута – Да ради Црна Гора! „Ми или он“, поручили су из ДФ-а.

Остатак саопштења Демократског Фронта преносимо у цјелости:

У нашој кампањи ћемо се фокусирати на разоткривање чињенице да је Мило Ђукановић Црну Гору довео до ивице економског колапса и да сада причом о уласку у НАТО жели да одвуче пажњу народа са економских проблема. То нећемо дозволити.

Црна Гора Милу више не може да пружи ниједну једину шансу. ДФ је уједињен у циљу да доведе до правих промјена и да почне да спроводи брза и ефикасна решења из нашег економског плана – Да ради Црна Гора.

ДФ је савез уједињен у циљу да црногорско друштво оздрави. Последњих дана се под кров ДФ-а враћају сви прави и искрени опозиционари и политичке организације које желе да заједно са нама мијењају Црну Гору.

Позивамо све грађане – дођите на наш догађај у Никшићу у понедјељак 5-ог септембра! Плато испред Саборног храма, у 18:30 часова!

Црна Гора више не може да чека. Грађани ће 16. октобра бирати између погубне владавине Мила Ђукановић и његове лоповске дружине и новог пута – Да ради Црна Гора! Ми или он.

18 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  On ili oni, Da li lukavi frontovci ovim sloganom ostavljaju mogucnost neke nove postizborme koalicije sa DPS-m, doduse bez Mila!!!??? U pocetku je bilo Mi ili ONI !!!!!!

 2. 0
  0

  ДФ је кренуо у кампању желим им успјех јер је потребно то да се скине М.Ђ. али у кампању се требали кренути оригинално а не копирати слоган Демократа.

 3. 0
  0

  Alooooooo! Any body home?!? Rajo, jel imate vi mozga….Napaljeni nesvesnici!!!! Aj sad redom edukacija, za dzabe!!!! Gledamo: Bezvezno glumatanje, na osnovu bezveznog scenaria, slusamo bezvezni pateticni tekst, zagubljeno osamuceni u predugom trajanju ove grupne sindikatske onanije….DAKLEM!!! Sve je u ovom cemeru – k’o bajagi… Ovo dvoje „glavnih“ glumaca/ preciznije -nesrecnika (u ulogama sefa i trpulje) su otuzni a izgovor im je smijesan, da bi nas u poenti (valjda) „prifatio“ spiker Medo koj na kraju otresito drzi predavanje o (Boze dragi) nevoljama i u kojima su nas uveli bezobrazni bezobraznici….ijuju….Srce nam se poceijepalo, od utiska…. Ko je bre kod vas lud?!? Pa zar nema neko da kaze ALO LJUDI, BRKATA BRACO I SESTRE, PA OVO JE KRSH, KA STO NAM JE SVE OKOLO NAS, pa ovo je primjer za glupavo osmisljenu laznu situaciju a samim tim za laznu poruku biracima!!! Pitajte gledaoce sta je kljucns poruka ovog krsh/a od reklame!!! Da li su nesto zapamtili…Koja stranka je na kraju spota??? Prc. A? Pa, plakacete od odgovora!!! Sve sto radite ide na ruku On. Savet: SVI na teren, put pod noge, danonocno!!!! Od kuce do kuce, u narod, neka ljudi govore sta ih muci…i sta zele, snimajte i snimajte i snimajte…ISTINU O NEMASTINI i PAKLU U KOJEM ZIVIMO I O NEVIDJENOM DECENIJSKOM UKORJENJENOM STRAHU U KOJEM ZIVIMO!!! NAROD JE RASADJEN, ODRODJEN, OBEZBOZEN, SLUDJEN I OJADJEN!!!! DAJTE MU NADU DA IMA NADE!! SASTAVITE GA SA SAMIM SOBOM, SA PORODICOM,SA CRKVOM, SA PISMOM, SA PRECIMA, SA NADOM, SA ISTINOM A RASTAVITE GA TRAJNO OD OVIH STO SU NAS RASADILI, ODRODILI, OBEZBOZILI,SLUDJELI i OJADILI!!! Daklem, sa ISTINOM u kampanju a glumatanje i izmisljotine o divoti koja nas okruzuje i u kojoj samo oni odabrani vrlo dobro zive ostavite velemajstorima lazi koji su citav narod i doveli u jade….Zadnih 7 dana je kljuc pobede. Sa cim pred narod? Evo svima na razmisljanje: NA NOGE CRNA GORO!!! POBJEDIMO NEPRAVDU!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here