Насловна Политика Дамјановић: Нека Кривокапић своју енергију усмјери на дешавања у СДП-у

Дамјановић: Нека Кривокапић своју енергију усмјери на дешавања у СДП-у

5
ПОДИЈЕЛИ

То што је предсједник СДП-а Ранко Кривокапић за црногорску опозицију казао да се распада није добро, казао је Александар Дамјановић из СНП-а.

Aleksandar Damjanovic Дамјановић: Нека Кривокапић своју енергију усмјери на дешавања у СДП у

Дамјановић је поручио да је најбоље да сви гледају своја посла. “Подсјетио бих господина Кривокапића да са том истом опозицијом, за коју каже да се распада, СДП врши власт у двије општине и то, како је и сам Кривокапић казао, врло успјешно. С друге стране, чуди ме да господин Кривокапић своју политичку енергију троши на коментарисање дешавања у опозицији, односно коментарисање опозиционих иницијатива, јер би било пожељно да ту енергију првенствено усмјери на дешавања у својој партији, како не би долазио у ситуацију да се због политичких потеза његових посланика извињава црногорској јавности”, рекао је Дамјановић.

Упитан да ли ће можда преиспитати коалиције у градовима у којима заједно са СДП-ом врше власт Дамјановић је рекао да “не би било добро да се настави коментарисање на овакав начин дешавања у опозицији, нити има потребе да се коментаришу дешавања у СДП-у”.

Један сам од оних који сматрају да се свако треба бавити својим послом у сопственом дворишту. Ја позивам господина Кривокапића да у функцији и предсједника Скупштине и посланика настави да буде конструктиван у самом парламенту и да се заједнички одупиремо лошим иницијативама које долазе из Владе, а свакако да подржимо и оне добре ако их буде”.

Предсједник СДП-а Ранко Кривокапић јуче је рекао да црногорска опозиција прво треба да се интегрише, да покуша да направи владу у сјенци и покаже спремност да може да преузме одговорност за вођење државе, а не да народу нуди јединствоу моменту кад се распада.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovako govore gospoda iz PRAVE opozicije „да се заједнички одупиремо лошим иницијативама које долазе из Владе, а свакако да подржимо и оне добре ако их буде”. Samo MANIPULATORI odbijaju svaku ,čak i dobru, inicijativu iz vlade, po logici neznavene đece – mi smo protiv njih , a ne kao odgovorni ljudi – prihvatamo sve što je dobro za državu i narod !

 2. 0
  0

  Pored Kolasina gdje se jos vrsi vlast sa SDP/om , ovo nisam znao?
  Pa da li je moguce, da poslije svega sto nam je SDP napravila mi sa njima mozemo da sjedimo u Parlamentu, a kamoli da negdje pravimo koaliciju?!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here