Насловна Мозаик Суспендован српски голман због отимања заставе тзв. велике Албаније

Суспендован српски голман због отимања заставе тзв. велике Албаније

1
ПОДИЈЕЛИ

Српски голман Вилсон Цаковић, који брани у Аполонији из Фиера, суспенодван је до даљег, јер је на мечу тамошње лиге против Тиране отео навијачу заставу „Велике Албаније“.

vilson cakovic 660x330 Суспендован српски голман због отимања заставе тзв. велике Албаније

„Цаковић се није појавио на тренингу у сриједу и постоји могућност раскида сарадње са Аполонијом. Он се понео непрофесионално и одлучено је да буде суспендован док се не промијени одлука“, преноси албански Суперспорт.

Цаковић је у 23. минуту меча одузео заставу на којој је писало „Нема Албаније без Космета и Чемерије“, што је албански израз за сјеверни дио Грчке.

Српски голман прошао је омладинску школу Црвене звезде, али није добио шансу у првом тиму и морао је да иде на позајмице у филијале Сопот и Балкан.

Он је 2013. године из шведске Асириске прешао у Аполонију.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Hrabar je ovaj momak,dok nama glavari iz Srbije i ovi nasi goste zlikovce i ubice,on je uradio sto je bilo i nezamislivo,ali to je uradio u Albaniji pa je vjerovatno zato ostao i ziv ,ovdje bi i u ulcinj ili Cetinju bio za to lincovan ,a da ne govrim o Pristini.
    Momce posalji mi dokumnet znam neke ljude ovdje u Frankfurt pa da dojes na probni trenig.Ziv bio i zdrav ti nama dolazio u pohode!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here