Насловна Насловна Адвокат Јовановић: Девет пута сам тражио и још ми није достављен спис...

Адвокат Јовановић: Девет пута сам тражио и још ми није достављен спис за „државни удар“

3
ПОДИЈЕЛИ

Miroje Jovanovic Treca Srbija 03 409x275 Адвокат Јовановић: Девет пута сам тражио и још ми није достављен спис за државни удар

„До сада сам од Тужилаштва Црне Горе и Суда тражио да ми се списи предмета доставе 10. 4, 13. 4, 25. 4, 28. 4, 3. 5, 5. 5, 24. 5, 12. 7. и 4. 8. и као бранилац и даље немам целе списе“, навео је адвокат Мироје Јовановић, бранилац лидера Демократског фронта у процесу поводом афере „државни удар“.

Он је истакао да је суђење заказано за петнаестак дана и критиковао систем правосуђа због околности да мора девет пута да се обрати ради достављања списа.

„Ја не знам где је то записано да неко мора девет пута да се обрати ради списа предмета. Данашње образложење суда је скандалозно – да им не раде централе, да ће нам бити одговорено. Ја њихове одговоре више не могу да чекам“, казао је он обраћајући се јавности путем видео-прилога на свом Фејсбук-налогу и додао:

„Уколико ми се документација не достави, нећу тражити никакво одлагање, ми смо за суђење спремни. Ја имам право да извршим увид у цео спис, а не само у оно што суд сматра да мени треба да се да. Нећемо више се играти мачке и миша са документацијом. Једва чекамо да суђење почне.“

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

    • 2
      0

      За твоју издају нема суда, ти си издао Оца,Ђеда, Прађеда и све претке редом,сви били Срби а ти Црногорац…А што се ове државе тиче, у њу ти се…. и у грб и заставу и посебно у химну… Срећан?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here