ИН4С

ИН4С портал

Павићевић: Преговори о формирању Владе изборног повјерења трају исувише дуго

1 min read

Потпредсједница Социјалистичке народне партије СНП Данијела Павићевић током састанка са главном аналитичарком за Западни Балкан у Европском директорату Министарства вањских послова Велике Британије Сузан Лафи, током данашњег састанка је истакла да преговори о формирању Владе изборног повјерења трају исувише дуго и мора се брзо десити коначан епилог, имајући у виду да су, углавном, како је казала, сва рјешења договорена и да дати тренутак изискује озбиљност актера политичке сцене Црне Горе.

Павићевићева и Лафи су размијениле мишљење о актуелној политичкој ситуацији у Црној Гори, са акцентом на питања везана за процес обезбјеђења контроле и стварање услова за фер и демократске парламентарне изборе.

„СНП је од почетка политичког дијалога дала значајан допринос учешћем у овом процесу и предлагањем конструктивних и реалних рјешења како би се изашло из политичке, социјалне, економске, институционалне и сваке друге кризе која оптерећује Црну Гору“, истакла је Павићевић и додатно упознала Лафи са захтјевима СНП-а, посебно оним који су битни за контролу изборног процеса, али и са озбиљним и одговорним приступом те парије.

„СНП свјесна одговорности за обезбјеђивање услова за безбједно стабилну, економски јаку и социјално праведну Црну Гору. То је обавеза свих који искрено желе промјене. А промјене почињу када изађемо из ровова и заједнички градимо Црну Гору”, поручила је она.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Павићевић: Преговори о формирању Владе изборног повјерења трају исувише дуго

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *