ИН4С

ИН4С портал

Леви: Шешељ је побиједио свијет – УН, ЕУ и НАТО! И то сасвим сам!

1 min read
Др Џонатан Леви је члан Међународног кривичног суда, међународни правник и професор политичких наука који је подржавао Војислава Шешеља у његовој дугогодишњој борби. Бави се тужбом против Ватиканске банке, а такође и злочинима против Срба, Цигана и Јевреја у Другом свјетском рату. На свом фејсбук профилу Леви је изјавио: "Шешељ против цијелог свијета, нелојалност мора бити кажњена и мора бити обезбијеђена реституција!"

„Др Војислав Шешељ је управо донио Србији њену највећу побједу у 21. вијеку тиме што је правним средствима побиједио Уједињене нације, Европску унију и НАТО и ову дивну побједу извојевао буквално сасвим сам“, казао је Џонатан Леви, борац за људска права и дугогодишњи Шешељев пријатељ на свом фејсбук профилу након што је чуо пресуду Хашког трибунала.

Леви истиче да Шешељ није починио ратне злочине у Србији и да су се оптужбе изнијете против њега показале као пуке измишљотине.

„Ово је побједа за све Србе и све анти-глобалисте широм свијета. Др Шешељ се овиме придружује реду других лидера свјетске славе као што су Путин и Трамп који потресају цјелокупан глобалистички поредак у корист народа а не олигарха“.

Леви напомиње да је одувијек сматрао да је др Шешељ невин од свих ових политички мотивисаних оптужби, и да у Србији сада мора настати политичко разрачунавање са онима који су били нелојални највећем савременом српском патриоти, али такође и да др Шешељу и његовој породици морају бити обезбијеђене реституције.

„Прво и основно, они који су се лажно заклињали др Шешељу морају бити кажњени. То значи, Ви г. премијеру Вучићу и предсједниче Николићу. Ја се сјећам, како сам сједио у канцеларији др. Шешеља у Земуну 2007.г. и дивио се цртежима патриоте, док је г. Вучић величао врлине свог лидера. Тада још увијек нисам знао да гледам у лице издајника“, изјавио је Леви.

Анализирајући политичку ситуацију у Србији каква је била и каква тренутно настаје, осврћући се на Вучића и Николића, Леви је казао:

„Ова ‘господа’ су мислила да су продала др Шешеља ономе који је највише понудио и сада им се морају одузети њихово лоше-стечена средства.

То је била издаја да би се заузврат некад поносна Србија и њени грађани претворили у потчињене марионете. Ови људи су гори од нацистичког сарадника Милана Недића који је сарађивао са Хитлером у Другом свјетском рату.

Вучић и Николић су постепено претворили Србију у отирач за Европску унију и њемачку границу за избјегличку руљу. Границе Србије су практично укинуте, Муслиманима се подилази док цихадистички покрети по Босни, Албанији и Косову и Метохији јачају и постају све моћнији и бројнији, финансирани и подржавани новцем Саудијске Арабије“.

seselj 2

Коментаришући Шешељев приватни живот, Леви је напоменуо да су он и његова породица претрпјели велика лишавања. Њихова финансијска средства су залијениле САД и Европска унија, и она, сматра Леви, морају бити враћена са каматом.

Реституцију мора платити и УН, сматра Леви, и то одштетом која се броји милионима долара, др Шешељу и његовој породици, његовом правном тиму и Српској радикалној странци.

„Шарада Уједињених нација је откривена, правда је почела и реституција, иако не може др Шешељу, његовој породици и Србији вратити изгубљене године мора бити брзо исплаћена“, напомиње Леви.

Џонатан Леви, познати адвокат и дугогодишњи Шешељев пријатељ, након ослобађајуће пресуде Војиславу Шешељу гледа позитивно на будућа политичка дешавања.

„Ново доба свиће на Балкану. Члан Српске радикалне стракне може опет бити на висини. Мигранти више неће скрнавити Србију, доћи ће крај отвореним границама и влада ће се ускоро промијенити на боље.

Лакеји Европске уније и ЦИА-е су они који се сада морају покрити стидом.

Бог благословио др Шешеља, Бог благословио Србију!“,
казао је на крају Џонатан Леви.

ante pavelic, dokunte levija
документ о Анти Павелићу, који је нашао и објавио Леви, који доказује да је војска САД знала да Павелић, како пише у документу, живи у Риму, у јуну 1947. г.

Др Џонатан Леви је члан Међународног кривичног суда, међународни правник и професор политичких наука који је подржавао Војислава Шешеља у његовој дугогодишњој борби. Бави се тужбом против Ватиканске банке, а такође и злочинима против Срба, Цигана и Јевреја у Другом свјетском рату. На свом фејсбук профилу Леви је изјавио: „Шешељ против цијелог свијета, нелојалност мора бити кажњена и мора бити обезбијеђена реституција!“

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

5 thoughts on “Леви: Шешељ је побиједио свијет – УН, ЕУ и НАТО! И то сасвим сам!

  1. Mnogo su Seselju nanijeli nepravde drzeci ga u Hagu toliko vremena bez dokaza koje su izmisljali a nase izdajice likovali, dobijali su novac i mislili da ce ga u miru trositi. Doslo je vreme da odgovaraju pred srpskim narodom. Golog ostrva nema ali cemo im naci solidno mesto gde ce provesti u miru do kraja zivota.

  2. А ђе је онии Мисјо? Ђе си Мисјо, ђе си аветињо, што се не јављаш, а море? ЕЕ, нешто си ми попуштио, ништа од тебе!

  3. Пресуда Шешељу је посебно светло бацила на издајнике који су га испратили у Хаг, али га одатле нису дочекали. Њему правна победа, њима вечна брука и срамота!

  4. Четнички војвода ће умријети врло брзо због 12 година неправедног робијања

  5. Добро прича Леви,
    шта би тек рекао да је Десни?

    Биће интересантна борба за изборе у Србији, и последице свега тога.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *