ИН4С

ИН4С портал

Тетовирање мозга

1 min read

Тетовираног мозга на којем пише „Coca-cola“, Армани, Гучи лутају бивши Срби несрећни што немају довољно новца да купе све, све, све…nebojsa-jevric-650x487

Пише: Небојша Јеврић

Тајкунској интернационали која је опаснија педесет пута од пролетерске је битно да Срби престану да буду Срби, да престану да буду грађани, да постану потрошачи.

Сребреница (коју су одрадили пре свих француски агенти на терену) створили су повољну прилику за нацификацију Српске и Србије. Битно је било да се Срби прогласе нацистима.

Велики Мајстор је већ знао како ће даље.

Као са Немачком.

Уништи поништити попљувати све националне вредности.

Прво породицу. Геј парадама, истополиним браковима, стварањем провалије између родитеља и деце.

Деца живе изван колектиних сећања, изван традиције и прва реченица коју науче после мама и тата је „Купи ми нешто“. Обично нека говна која утичу лоше по здравље. Препуштена су на милост и немилост ТВ-а пуним цртаћа и агресивности, копјутерским игрицама уместо праве игре.

Тајна рата који је разорио Југославију може се наћи у само једној реченици коју је пред рат објавио енглески „Економист“ „ЈУГОСЛАВИЈА ЈЕ ЈЕДИНО НЕТАКНУТО ТРЖИШТЕ У ЕВРОПИ“.

Друго разорити нацију и све што је национално прогласити нацистичким. Почевши од „геноцидног Његоша“ до епских песама на којим би и Хомер позавидео.

Као и Њемачкој национализам је остављен фудбалским стадионима. Очистити војску, полицију, жандармерију од оних који су макар дан провели на ратишту.

Уништити САНУ, Удружење књижевника, и сва национална удружења.

Разорити веру уз помоћ афера и новца.

Кад становници престану да буду грађани постају потрошачи а то је једино што занима лихварску интернационалу и њене најверније сараднике тајкуне. Тајкуне који су највећи непријатељи како Србије тако и Русије. У Русији их зову шеста колона.

Потрошачи су највећа стока која као на солило иде у шопинг молове и лута избезумљена између робе не примећујући да су и сами постали роба.

Давно је записано: “У држави у којој је све на продају мора доћи на продају и – држава. Тамо где је све роба, мора и држава завршити као –роба. И роб.“

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Тетовирање мозга

  1. Ti Jokiću stvarno misliš da smo svi debili , da ništa ne razumijemo dok nas ti ne osvijestiš svojim lagarijama! Tajna rata koji je razorio Jugoslaviju nije naravno, apsolutno nije ovo što si rekao tj da je Jugoslavija jedino netaknuto tržište u Evropi! To veze s mozgom nema ali ima s tvojom željom da nam iz svoje glavudze prodaš mrak da ne vidimo vašu četničku krivicu! Tajna rata u jugoslaviji 90-tih je ostvarivanje Garašaninovog plana o velikoj Srbiji očišćenoj od nacionalnih manjina, posebno muslimana! Eto, to je istina!

    1. E to je četnički mozak , pošalju specijalce po BiH i Hrvatskoj od Arkana, Legije i Kapetana Dragana a svi pod komandom Śole Milosevica, da haraju i pljačkaju , a sad peru li peru od Vatikana i Kominterne do Njemačke i USA svi su krivi ali četnici nijesu . Kad se śetim da su oskrnavili Cetinjski Manastir sa Arkanom i njegovim koljačima sa krvavim rukama do lakata , bruka nad brukama.
      Peru ali tragovi ostaju .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *