ИН4С

ИН4С портал

Наставак филмске саге Хобит, прво у Србији, па у САД

1 min read

hobit1

Kако преноси Б92, Оскаром награђен редитељ Питер Џексон представља нам филм ,,Хобит: Шмаугова пустошења“, други дио трилогије која је урађена по роману ,,Хобит“, Џ.Р.Р. Толкина, који у домаћим биоскопима стиже 12. децембра док је премијера у Америци заказана за дан касније.

hobit2

Радња сва три филма позиционирана је у Средњу земљу, 60 година прије радње ,,Господара прстенова“.

У филму ,,Хобит: Шмаугова пустошења“ наставља се авантура познатог Хобита, Билба Багинса, који са чаробњаком Гандалфом и 13 патуљака, под вођством Торина Храстоштита, иду у епски подухват – да врате давно изгубљено краљевство патуљака, Еребор.

hobit3

Дружина је успијела да преживи прво неочекивано путовање и сада су кренули ка истоку. На том путу, у превртљивој шуми Мирквуд, сусрешће мењача коже – Беорна и наићи на најезду џиновских паукова.

Након што су побегли из замки опасних шумских виловњака, упутили су се у Језерград и на крају до Самотне планине, где се морају суочити са највећом опасношћу икада.

hobit4

Морају се суочити са бићем страшнијим од било чега другог, бићем које неће искушати само њихову храброст, већ и границе њиховог пријатељства и сврху овог путовања. Са змајем Шмаугом.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *