Насловна Друштво Наставак филмске саге Хобит, прво у Србији, па у САД

Наставак филмске саге Хобит, прво у Србији, па у САД

0
ПОДИЈЕЛИ

hobit1 Наставак филмске саге Хобит, прво у Србији, па у САД

Kако преноси Б92, Оскаром награђен редитељ Питер Џексон представља нам филм ,,Хобит: Шмаугова пустошења“, други дио трилогије која је урађена по роману ,,Хобит“, Џ.Р.Р. Толкина, који у домаћим биоскопима стиже 12. децембра док је премијера у Америци заказана за дан касније.

hobit2 Наставак филмске саге Хобит, прво у Србији, па у САД

Радња сва три филма позиционирана је у Средњу земљу, 60 година прије радње ,,Господара прстенова“.

У филму ,,Хобит: Шмаугова пустошења“ наставља се авантура познатог Хобита, Билба Багинса, који са чаробњаком Гандалфом и 13 патуљака, под вођством Торина Храстоштита, иду у епски подухват – да врате давно изгубљено краљевство патуљака, Еребор.

hobit3 Наставак филмске саге Хобит, прво у Србији, па у САД

Дружина је успијела да преживи прво неочекивано путовање и сада су кренули ка истоку. На том путу, у превртљивој шуми Мирквуд, сусрешће мењача коже – Беорна и наићи на најезду џиновских паукова.

Након што су побегли из замки опасних шумских виловњака, упутили су се у Језерград и на крају до Самотне планине, где се морају суочити са највећом опасношћу икада.

hobit4 Наставак филмске саге Хобит, прво у Србији, па у САД

Морају се суочити са бићем страшнијим од било чега другог, бићем које неће искушати само њихову храброст, већ и границе њиховог пријатељства и сврху овог путовања. Са змајем Шмаугом.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here